Magunkról


A Mamazóna Bababolt bolt ötlete akkor született, amikor több- gyermekes anyaként a boltokat járva rádöbbentem, hogy nagyon nehéz a szokványos tömegtermékek mellett olyan dolgokat találni, ami egy kicsit más, ami eredeti, amiben van valami igazán kreatív. Első vállakozásom, a  takoo.hu sikerén felbuzdulva hoztam létre ezt a boltot.  

A mamazon.hu-n található árucikkeket két dolog köti össze. Az egyik, hogy termékeink nagy része szerte a világban élő kreatív mamák által alapított vállalkozások termékei. Jelképesen szólva mindennek van egy kis otthon illata. Ezen az oldalon hiába keresel zizegő-villogó elektromos játékokat, vagy műanyag babákat, autókat. A másik közös dolog a termékeinkben, hogy nagy részüket hazánkban kizárólag nálunk kapni. Ettől exkluzív a mamazon.hu: a nagyáruházak polcain hiába is keresed őket. Az áraink is ezért tudnak a nyugat-európai árak alatt maradni: mivel interneten keresztül áruljuk termékeinket, megspóroljuk neked azt az árat, amit egy valódi bolt rezsijéből neked kellene fizetned.

Olyan szülőkhöz, nagyszülőkhöz, nagynénikhez, nagybácsikhoz és keresztszülőkhöz szólunk tehát, akik igényes és exkluzív termékeket keresnek szemük fényének. Akik nem bóvli játékok tömegével szeretnék megtöltei a gyerekszobát, hanem kevesebb, de olyan igazán igényes dologgal, amit egy nap talán tovább tudnak adni majd a gyerekek. Ha tetszenek a termékek, nézegesd őket kedvedre, és ha még jobban tetszenek, vásárolj belőlük. Garantálom, nem fogsz csalódni egyikben sem!

László Zsuzsi
a mamazon.hu és a Mamazóna Bababolt alapítója
 

Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez